Sunday, June 27, 2010

Zima, Kajang

Posted by Cheese Woman at 6/27/2010 12:27:00 AM
Order kali ni from Zima. Zima akan pindah ke Penang, so dia nak buat majlis pindah rumah. Jumlat cheese tart yang Zima order 168 biji.

60 blueberry, 20 strawberry, 20 orange, 20 kiwi, 20 apricot, 20 lemon, 4 oreo and 4 dark choc.

Lepas ni tak dapat lah buat order from Zima lagi kan? dah pindah jauhhh nun di Penang tu ;) Selamat menjalani hidup baru di Penang sana ;D



2 comments on "Zima, Kajang"

zima said...

natasha...thanks for the tart...sedap sangat...tetamu yg dtg pun ckp sedap..ada yg siap minta alamat awak lg....tp susahla saya nk rasa cheese tart awak lg...leh hntr ke penang x via bus???

TQ..

Cheese Woman on July 14, 2010 at 8:04 PM said...

thanks zima! hehe sonok dengar awak n tetamu semua suka. tu laa zima pindah jauh2 dah susah dah saya nak hantar cheese tart kat zima hehe. via bus tu tak tau plak sy camne nak usahakan. nak pos pun tak berani sebab makanan kan..fragile sket.

takpe la..bila2 zima turun KL/selangor, habai mai noo :D leh pekena cheesetart sy lagi ;D

 

CheeseTart4U Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery