Thursday, July 29, 2010

Kak rahimah, serdang

Posted by Cheese Woman at 7/29/2010 11:08:00 PM 0 comments Links to this post
(29/7) Sebenarnye ni order from kawan kak rahimah, Dia attend kenduri kawen anak kak rahimah and masa tu order cheese tart from cheesetart4u untuk doorgift..so berkenan nak order untuk kenduri sendiri pulak ^_^

semua cheese tart ini akan dibawa jauh ke perak. selamat merantau ye wahai cheese tart ku.
300 biji cheese tart untuk kenduri kawen and another 30 untuk makan2 sendiri diorder oleh sorang lagi kawan kak rahimah.

Thanks!

Ila, Putrajaya

Posted by Cheese Woman at 7/29/2010 10:59:00 PM 0 comments Links to this post
(28/7) Ila from putrajaya meng-order 10blueberry, 10strawberry, 10 orange, 10kiwi, n 10 apricot.

Ila kata yummy2..nanti leh order lagi. Thanks Ila! :D



Azlina, bangsar

Posted by Cheese Woman at 7/29/2010 10:47:00 PM 0 comments Links to this post
(26/7) Azlina from bangsar telah meng-order 40blueberry, 10strawberry n 5 dark chocolate.
Sori kali ni gambar tak sempat pulak nak amek. Kelam kabut delivery guy dah sampai, tak sempat nak snap.

Azlina ada msg cakap cheese tart tu licin dalam masa 10 minit je. kekeke dia kata naseb baik dia sempat selamatkan satu bekas untuk bawak balik. Thanks azlina for your order :) bila2 order lagi k insyaAllah ;)

Sunday, July 25, 2010

Muffin

Posted by Cheese Woman at 7/25/2010 07:29:00 AM 0 comments Links to this post
Tolong iklankan bagi pihak mak ^_^

Sesapa nak order muffin, leh call my mom at this number; 012 3027756/019 6288818

Ada 2 jenis: Chocolate and Kurma

Norah, PJ

Posted by Cheese Woman at 7/25/2010 12:04:00 AM 0 comments Links to this post
Hehe norah ni is my dearest friend. She came over for a visit and bagi la dia try rasa cheesetart ni. Almost semua perisa ada; blueberry, strawberry, orange, apricot, kiwi, coconut, peanut butter and dark chocolate. Glad that she loves it!

Saturday, July 24, 2010

Ruzaini, Bangi

Posted by Cheese Woman at 7/24/2010 11:59:00 PM 0 comments Links to this post
Gee telah meng-order lagi cheese tarts. Kali ni ada order perisa lain sekali. Gee order;
10 biji peanut butter, 10 biji blueberry, 10 biji lemon dan 10 biji oreo.

Sorry tak sempat jumpa Gee. Ada hal emergency pulak. Gambar pun snap cukup syarat je :P Hope Gee suka semua perisa2 cheesetart4u ni :D Thanks Gee :D

MBW gathering

Posted by Cheese Woman at 7/24/2010 11:49:00 PM 0 comments Links to this post
Some of you may have wondered what MBW stands for. It actually stands for Malaysian babywearers, http://malaysianbabywearers.org/

We had a gathering recently and I managed to bring some cheese tarts to the gathering. Hope everyone liked them! <3

Tuesday, July 13, 2010

Miza & friends, Bangi

Posted by Cheese Woman at 7/13/2010 10:39:00 PM 0 comments Links to this post
Miza and kawan Miza order lagi cheese tarts. Aritu masa Miza order cheese tarts, miza share2 dgn kawan Miza and terus kawan Miza nak order lagi.

40 biji blueberry cheese tarts untuk kawan Miza and 20 biji lagi untuk Miza (5 blueberry, 5 strawberry, 5 peanut butter, and 5 kiwi. Thanks Miza and friends! =D

Farah, Bangi

Posted by Cheese Woman at 7/13/2010 10:23:00 PM 0 comments Links to this post
Farah is my delivery girl. Hehe yang ni saje bagi kat Farah sebab dia selalu tolong hantar tarts saya ke customer. Nanti farah dah start keja, dah kena cari orang lain *sob sob*

Miza, Bangi

Posted by Cheese Woman at 7/13/2010 10:12:00 PM 0 comments Links to this post
Miza is one of my MBW friends. Miza order 15 strawberry and 15 blueberry. Kebetulan datang singgah rumah, terus order cheese tart alang2 tu. Thanks Miza! =)

Fresh from the oven


Monday, July 5, 2010

Zizie, Putrajaya

Posted by Cheese Woman at 7/05/2010 12:06:00 AM 0 comments Links to this post
Zizie form Putrajaya meng-order 20 blueberry and 1 chocolate cheese tarts. Zizie datang amek sendiri semalam. Thanks and enjoy Zizie! :D


 

CheeseTart4U Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery