Saturday, March 27, 2010

arigatooo!

Posted by Cheese Woman at 3/27/2010 11:17:00 PM 0 comments Links to this post
This recent order (on Friday, march 26th) came from Praveen, who ordered 30 blueberry cheese tarts. He likes it and commented that its good. He also would prefer to have them in a bigger size. We do actually accept orders for bigger sizing tarts, and the sizing is 5.5cm (diameter of the tarts) and the price is just double the mini ones ;D



Here is another 30 blueberry cheese tarts, made specially for a support group meeting. It's a potluck event, so I decided to just bring my cheese tarts :P (was held on Sunday, March 28th)



And the last one is from a UKM student, Farah, who ordered cheese tarts with variety of flavors; blueberry, lemon, almond, oreo, dark chocolate and almond, white chocolate and almond and mixed fruits. Picked up by Farah on Sunday March 28th.



Thank you everyone! :)

Wednesday, March 24, 2010

I'm backkkk! :P

Posted by Cheese Woman at 3/24/2010 12:12:00 AM 0 comments Links to this post
Setelah bercuti for about a week, baru la dapat sy meng'update' perkembangan terbaru. Balik je dari cuti kena siapkan almost 500 orders untuk weekend tu.

First order is from Imran. A repeat customer. Kali ni order 200 untuk bawak balik Johor share dgn orang2 sana :D Campo2..ada blueberry, strawberry, kiwi, oren, apricot, coklat n mixed fruits.



Second order from Shiema. 100 biji cheese tarts. Campo2 blueberry, strawberry, kiwi, and orange. Di order khas untuk majlis birthday party puterinya yang saaangat comel masyaAllah! :D



Third order came from Pn. Hamidah, Johor. 100 biji cheese tarts. Semuanya blueberry. Memang peminat blueberry katanya.



and forth, from Faridah, KL. 80 biji cheese tarts. Campo2 blueberry, strawberry and chocolate.



Thank you alll! <3

Monday, March 15, 2010

Announcement

Posted by Cheese Woman at 3/15/2010 12:00:00 PM 0 comments Links to this post
Cheesetart4U will temporarily be closed and won't be able to make any orders for this week. Starting from Monday (March 15th) until Sunday (March 21st) and we will be resumed on Monday March 22nd.

For those who have already placed their orders beforehand, don't worry as I will still make your orders. I will be traveling out from Malaysia, and will only be back on Thursday March 18th insyaAllah. So any inquiries, please kindly email me at cheesetart4u@gmail.com. Thanks! :D

School bazaar

Posted by Cheese Woman at 3/15/2010 08:52:00 AM 0 comments Links to this post
This order came from Chiko, Cyberjaya who previously had made an order and she loved it! This time, she ordered this for her school bazaar. She ordered ALL the fifteen flavors. Yummy yummy! Hope you would love alllll the fifteen flavors. Thanks Chiko! ;)









It's ready to be delivered!

Johor mali

Posted by Cheese Woman at 3/15/2010 08:11:00 AM 0 comments Links to this post
Puan Idah dr Johor meng'order' lagi cheese tart tapi kali ni, order banyak untuk majlis kahwin anak saudaranya. Buat penghias meja pengantin n utk makan2 sendiri jugak. 100 biji cheesetart..40 blueberry, 20 strawbeey, 10 kiwi, 10 oren, 10 apricot n 10 coconut. Thanks Pn Idah! :) moga berseri2 la meja pengantin tu ehe ;))



Repeat customer

Posted by Cheese Woman at 3/15/2010 07:44:00 AM 0 comments Links to this post
Order kali ni from a repeat customer, Liza from Bukit Mahkota. Mula2 dulu Liza order sket je..rasa2 dulu. Dah konfem puas ati, kali ni bulk order sebanyak 150 bji cheese tarts untuk majlis akikah anaknya. Campor2 perisa..40 blueberry, 40 strawberry, 35 kiwi, and 35 apricot. Thanks liza! Order lg ek! :D



New Order

Posted by Cheese Woman at 3/15/2010 07:24:00 AM 0 comments Links to this post
Order kali ni, di order from Ifa. Ehe jauh2 turun dari Perak. Singgah kejap je kat KL. Alhamdulillah sempat cheesetarts saya ni sampai before bas gerak. Ifa order 100 biji cheese tarts. 70 blueberry and 30 dark chocolate.



Komen ifa,"Sedap la tart ni. Hilang kempunan nak makan cheese tart, hehe. My family pun suka and my sis suka sangat yg dark choc. Will come back lg if i have a chance! :)"
Thank youuu ifa..happy dengar korang suka dengan tart ni. Bila2 turun KL lg insyaAllah, roger me ke? :D

Wednesday, March 10, 2010

More and more orders~ Thank you!

Posted by Cheese Woman at 3/10/2010 12:37:00 PM 0 comments Links to this post
Order arini from Kajang. Liza and Rizal. Total 100 pieces. Blueberry 20 pieces, Strawberry 20 pieces, Lemon 20 pieces, White Chocolate 20 pieces, Apricot 10 pieces, Dark Chocolate 10 pieces. Hope you guys like it! ;D



Yang ni order dari Chiko, cyberjaya. Untuk makan sendiri2 masa birthday party kawan dia.
12 pieces ..3 blueberry, 3 Mixed Fruits, 2 Dark Chocolate, 2 White Chocolate, 1 Strawberry and 1 Apricot. *Update* Feedback from Chiko, "Nice and Cheesy..I love it. Thanks!!!" Thanks Chiko :)





Hehe yang ni pulak, special untuk Mommy Lyna yg sudi nak tolong pomot. Thanks Lyna! Semoga Hafiy cepat sembuh..Ameen!

Untuk Lyna, saya bagi semua2 jenis perisa yang ada. Ada Blueberry, Strawberry, Orange, Kiwi, Apricot, Lemon, Almond, Dark Chocolate, White Chocolate, Dark Chocolate with Almond, And tambahan perisa baru dalam family Cheesetart4u, Coconut, Oreo and White Chocolate with coconut. :D





Close-up pictures of the new additions to the Cheeetart4u family members :D

White Chocolate with Coconut


Oreo


Coconut


Marilah kita bersama-sama meng'order' cheese tart ini ye kawan-kawan. (wah bunyik dah macam kempen menjaga alam sekitar pulak)

Monday, March 8, 2010

Update all in one :P

Posted by Cheese Woman at 3/08/2010 10:57:00 PM 0 comments Links to this post
Lama gak tak meng-update order2. Update kali ni agak ketandusan dengan gambar2 ehe. Bateri kong and ada tak sempat nak snap picture. Tapi saya still nak listkan untuk reference saya di masa hadapan ;D

4th March - Liza dari Bukit Mahkota order 20 biji cheese tarts. 10 blueberry dan 10 coklat. Untuk rasa2 dulu kata Liza..kalau sedap dia nak order untuk akikah n birthday anak dia. Alhamdulillah dia dah order pun untuk upcoming akikah&birthday anak Liza tu. See u again next Saturday ek insyaAllah! :D (Gambar untuk order ni amek guna phone je sebab masa tu bateri kamera kong)

6th March - Order dari Imran, Damansara. Imran order 200 biji cheese tarts. 50 blueberry, 50 strawberry, 50 chocolate, and 50 mixed fruits cheese tarts. Dia nak jamu untuk anak2 yatim. May Allah bless you. Haa yang ni alhamdulillah sempat snap picture :P *update* Imran bagitau mereka semua cakap sedap..awww terharu saya! :D



For the chocolate cheese tarts, Imran memang request tak nak penuh topping dia. Dia nak sket je kat tengah2 tu. Tak nak berlemak sangat katanya.



Untuk arini, satu order jauhhh dari Penang. Tak, tak..bukan pos ke sana. tapi dia order nak wat surprise kat kawan2 dia. So sweeet ^_^ 50 biji cheese tarts. 20 blueberry, 15 strawberry, n 15 kiwi. Sempat amek gamba beg nya je :P



Second order for today, 50 biji cheese tarts from Azmah, Putrajaya. 20 blueberry, 10 strawberry, 10 coklat, n 10 kiwi. Hari ni hari jadi Azmah, dia nak jamu kawan2nya sekali :D Semoga Allah merahmati umurmu,menambahkan rezeki dan memberkati kehidupanmu Ameen :D (Oh yg ni tak sempat amek gambar, despatch dah sampai :P)

Thanks semua for your order. Order lagi ek :D
 

CheeseTart4U Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery