Wednesday, June 30, 2010

New Topping Flavor

Posted by Cheese Woman at 6/30/2010 11:23:00 PM 2 comments Links to this post
We are adding a new family member to our Yummy Range list.
Introducing....





The PEANUT BUTTER cheese tart!!

Sorry, no picture for the tester. But it has been approved 'sangat sedap'.
So to those peanut butter fans, don't forget to include this new flavor in your next order ya! ;)

Sunday, June 27, 2010

Ruzaini, Bangi

Posted by Cheese Woman at 6/27/2010 12:42:00 AM 2 comments Links to this post
Order from Ruzaini sebanyak 3o biji cheese tarts.

10 Blueberry, 10Dark chocolate and 10 Mixed Fruits. Enjoy! ;)


Zima, Kajang

Posted by Cheese Woman at 6/27/2010 12:27:00 AM 2 comments Links to this post
Order kali ni from Zima. Zima akan pindah ke Penang, so dia nak buat majlis pindah rumah. Jumlat cheese tart yang Zima order 168 biji.

60 blueberry, 20 strawberry, 20 orange, 20 kiwi, 20 apricot, 20 lemon, 4 oreo and 4 dark choc.

Lepas ni tak dapat lah buat order from Zima lagi kan? dah pindah jauhhh nun di Penang tu ;) Selamat menjalani hidup baru di Penang sana ;D



Friday, June 25, 2010

Azy, Nilai

Posted by Cheese Woman at 6/25/2010 10:12:00 PM 0 comments Links to this post
Azy order 20 blueberry and 20 orange. Datang pick-up dengan husband dan anak Azy. Thanks! Jauh2 dari Nilai datang. Memang peminat cheese tart katanya. Anak Azy yang comel tu pun cakap "cheese tart..cheese tart!" Hehe comel. Tak lama lepas tu, dapat sms from Azy, cakap cheese tart sangat sedap and dah habis half pun. Wah wah pantas ye!

Gambar cheese tart Azy; Thanks Azy. Bila2 order lagi k? :)

Farah, Bangi

Posted by Cheese Woman at 6/25/2010 10:08:00 PM 0 comments Links to this post
Farah ni is my delivery girl. Telah banyak berjasa tolong buat delivery. Thanks Farah! :) Ni order from her own friend. Sket je..5 blueberry and 5 dark chocolate. Thanks!

Hasriza, UKM

Posted by Cheese Woman at 6/25/2010 08:17:00 PM 0 comments Links to this post
Reeza from UKM telah bersepakat meng-order cheese tart bersama-sama dengan kawannya, Diha. Total cheese tart yg di order Reeza adalah 30 biji dan Diha 35 biji.

Reeza : Dark Chocolate (5pcs), Oreo (5pcs), Lemon (5pcs), Blueberry (5pcs), Orange (5pcs), Kiwi (5pcs)

Diha : Oreo (5pcs), Strawberry (5pcs), Orange (5pcs), Kiwi (5pcs), Apricot (5pcs), Lemon (5pcs), Blueberry (5pcs)




Thanks Reeza and Diha! ;)

Wednesday, June 23, 2010

Dezy, UKM

Posted by Cheese Woman at 6/23/2010 08:40:00 AM 0 comments Links to this post
Order kali ni from Dezy. Dezy order 2 set, beli dengan kawan Dezy sekali.
Ada 30 blueberry, 30 lemon and 10 oreo. Katanya kalo sedap, leh order untuk raya sekali hehe.
Hopefully Dezy dan kawan Dezy suka cheese tart ni ;)


Thanks Dezy! :)

Suryati, Bangsar

Posted by Cheese Woman at 6/23/2010 08:23:00 AM 0 comments Links to this post
Suryati dah teringiiin sangat nak rasa cheesetart from Cheesetart4u, tapi dia dok kat Klang. Adalah sangat jauh untuk die datang ke Bangi. Suryati kerja kat Bangsar, which is lagi dekat dgn bangi compared to Klang kan. So, ke ofis Suryati lah delivery girl saya akan antar cheese tart Suryati ni ;D

Suryati order satu bekas je dulu. Nak try2 untuk sendiri makan sahaje

10 blueberry, 4 strawberry and 3 coconut :) Thanks Suryati!

Saturday, June 19, 2010

Norley, Cheras

Posted by Cheese Woman at 6/19/2010 11:04:00 PM 0 comments Links to this post
Order kali ni from my MBW friend, Norley untuk birthday party for her baby Faris yg sangat comel dan boolat itu :D Happy birthday Faris dear! *muah*

Ada 140 biji cheese tarts. 120 biji untuk semua perisa Yummy range kecuali almond and coconut. So 20 blueberry, 20 strawberry, 20 kiwi, 20 orange, 20 apricot and 20 lemon. Baki lagi 20 untuk makan2 sendiri; 10 oreo, 5 white choc, and 5 dark choc.





Thanks Norley!

Friday, June 18, 2010

Faiza, Kajang

Posted by Cheese Woman at 6/18/2010 10:28:00 PM 2 comments Links to this post
Faiza telah meng-order semua perisa from Yummy range kecuali coconut dgn almond.
Total number of tarts is 200 biji. Untuk makan2 sendiri kata Faiza. Wahh memang peminat cheese tart tegar ni..leh geng la kita :D So, ada perisa blueberry, strawberry, kiwi, orange, apricot and lemon.

Gambar2 tart yang bakal terkorban :P




Shalini & Friends, Putrajaya

Posted by Cheese Woman at 6/18/2010 10:17:00 PM 0 comments Links to this post
Order kali ni secara beramai-ramai oleh shalini dan rakan-rakannya. Ehe mula2 Lini kata nak order 50 je..pastu campo lagi dan lagi dan lagi..jadi 215 biji! Thanks Lini dan kawan2 :D

(Gambar sekali harung :P)

Mostly order blueberry, dark choc dgn white choc. Perisa2 lain pun ada; strawberry, orange dgn oreo. Thanks!

Saturday, June 12, 2010

Mari belajar memasak :P

Posted by Cheese Woman at 6/12/2010 08:48:00 PM 0 comments Links to this post
Just nak share dengan korang yg ada minat nak belajar buat cheese tart, kedai bakery Yummie kat bangi ni ada wat kelas masakan. Salah satunya, blueberry cheese tart. Ni maklumat kelas tu;

Tarikh: 19/06/2010
Masa: 10:30AM-1:30PM
Yuran: RM40

Selain blueberry cheese tart, dalam kelas tu, ada ajar sekali

1) Chocolate Moist Cake with Topping
2) Steam Chocolate Fruit Cake
3) Chocolate Tart
4) Talam Tokyo

huii berbaloi kan? Banyak lagi kelas2 lain yg diorang wat. Kalo berminat, leh amek je pamphlet kat kedai tu. Pape leh call terus kedai Yummie tu, 03-8925 8098

Friday, June 4, 2010

Nabila, UKM

Posted by Cheese Woman at 6/04/2010 06:00:00 PM 0 comments Links to this post
Nabila, my very regular customer meng-order lagi cheese tarts..and kali ni 100 biji. nak bagi family makan2 sekali. Ehe so sweet =) Thanks a LOT nabila! =D





Fuza, Putrajaya

Posted by Cheese Woman at 6/04/2010 03:34:00 PM 0 comments Links to this post
Order kali ni from Fuza Putrajaya. Fuza actually pernah order before ni. Kali ni, Fuza order 20 blueberry, 20 strawberry, 20 dark chocolate and 10 fruit tarts. Fuza datang pick-up dengan kawan2 sepejabat ehe. Hopefully Fuza and kawan2 suka cheese tart tu :D Thanks Fuza!




Thursday, June 3, 2010

Wan, Bangi

Posted by Cheese Woman at 6/03/2010 08:27:00 AM 0 comments Links to this post
Wan order 200 biji cheese tarts. Untuk kenduri kawen nuuun di Penang sana. Hehe dapat la cheese tart saya merantau jauh special untuk orang Penang. Hopefully orang2 Penang sana nanti suka la ;D

100 blueberry, 100 apricot

Ila, Kajang

Posted by Cheese Woman at 6/03/2010 07:08:00 AM 0 comments Links to this post
Ni order on May 30th aritu. From Ila, Kajang. Ila order 20 biji cheese tart. 10 blueberry, 5 lemon and 5 coconut. Selamat makan cistart Ila! =D

 

CheeseTart4U Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery