Testimonials

Links to this post
This page features all the comments and feedback from my lovely customers! Thanks everyone for all the feedback and keep on ordering from us k! :D

* Fizah, Bangi - "Kak, saya dah makan..wow best memang yummy!! Nanti next time boleh order lagi. Thank you kak."

*Iena, Putrajaya - "Cheesetart dah dapat. Sedap sangat2. Thanks ek." More review from Iena can be found here, http://nurfazlynamarlyssa.blogspot.com/2010/04/cheese-tart-loveraddicted.html

* Farah, UKM - "Akak, kawan saya semua suka cheesetart akak. dieorang kata kulit tart akak sedap, rangup. haritu masa beli, otw nak balik ukm..kawan saya makan makan makan sampai tak sedar die dah makan sekotak habis. kalau saya cakap pasal cheesetart je, diorang tanya bila saya nak pergi order lagi sebab dieorang nak order jugak."

* Nabila, UKM - "Memang marvelous la tart ni. pasni jadi repeat customer akak je la. thanks a lot kak :) mmg best cis tart akak ni. haih rugi order skit. pasni nak order banyak pulak" Thank you Nabila :)

* Erni, Bangi – “Cheese tart tasha memang sangat sedap hihi. Kawan ofis smue pun kata sedap” Thank you Erni and friends :)

* Nabila, UKM – “Cheese tart akak mmg sedap la kak....soooo cheezy.....saya suka :D" Thank you Nabila :)

* Seksyen 9 Bangi - "Sedap! insyaAllah nanti nak order lagi! hehe" Thanks dear :)

* Ifa, Perak - "Sedap la tart ni. Hilang kempunan nak makan cheese tart, hehe. My family pun suka and my sis suka sangat yg dark choc. Will come back lg if i have a chance! :)"  Thank you Ifa :)

* Chiko, Cyberjaya – “Nice and Cheesy..I love it. Thanks!!!”  Thank you Chiko :)

Liza, Bukit Mahkota – "Sedap and anak I pun suka" (this was when she ordered for some samples and the next day, she ordered in bulk for her son’s aqiqah ceremony) Thank you Liza :)

* Imran, Damansara – “Sedap..diorang smue komen sedap” (waktu ni Imran jamu anak2 yatim makan and Imran order untuk kali kedua  for himself and family.) Thank you Imran :)

Inn & friends, Johor –  “Sedap..leh order lagi ” Thank you Inn and friends :)

Mazni, Putrajaya – “Awak..cheese tart dah abes dah semua. tak cukup la plak” (She ordered 50 pcs tarts and msg ni sy dapat before saya sempat sampai umah lepas deliver tarts tu. Alhamdulillah :D) Thank you Mazni :)

* Raj, Cyberjaya – “It’s very tasty” Thanks Raj :)

* Maiza, Kajang – “Tak sempat pun nak letak dalam peti ais, dah abes semua kena sambar hehe. Saya pun dapat makan dua je” (Masa ni maiza ordered 50 pcs tarts) Thank you Maiza :)

* Lily, Seremban - "Sedap..leh order lagi ni :-)" Thank you Lily :)

THANK YOU THANK YOU THANK YOU EVERYONE ! :) 
 

CheeseTart4U Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery