Saturday, August 28, 2010

Zati and Friends, Putrajaya

Posted by Cheese Woman at 8/28/2010 06:25:00 AM 0 comments Links to this post
Order kali ni datang from Zati dan kawan2. Ada 4 order semuanya ^_^ Diorang datang pick up from office diorang kat Putrajaya. Baiklah, order-ordernya adalah seperti berikut :D

1) 15 kiwi, 15 strawberry, 5 blueberry, 5 peanut butter, oreo 5
2) 10 lemon, 10 blueberry
3) 4 blueberry, 4 strawberry, 4 dark choc, 4 mix fruits, 2 peanut butter, 2 kiwi
4) 2 blueberry, 2 strawberry, 2 kiwi, 2 orange, 2 apricot, 2 peanut butter, 2 lemon, 1 coconut, 2 dark choc, 2 oreo, 1 mix fruits



Wednesday, August 25, 2010

Fariza, Perak & Nabila,Bangi

Posted by Cheese Woman at 8/25/2010 12:34:00 AM 0 comments Links to this post
Gambar cheese tart di ambil secara beramai-ramai. Ni sebenarnya untuk dua order, Fariza from Perak (my dear sister in Islam) dan pelanggan mithali saya, Nabila from Bangi :P

Fariza telah meng-order beberapa set untuk di hadiahkan kepada kawan2 and sedara. So sweet!
Total 108pcs;
1) 20 peanut butter, 20 dark choc, 10 strawberry, 10 blueberry
2) 3 sets of 16pcs cheese tarts containing all flavors.

Nabila pulak order 2 set. Total 50 pcs;
1) 30pcs : 5 dark choc, 5 apricot, 5 mix fruits, 5 kiwi, 5 white choc, 5 blueberry.
2) 20pcs: 5 apricot, 5oreo, 5white choc, 5 peanut butter

Marilah kita bersama2 melihat gambar2 cheese tart di bawah :D



Thursday, August 19, 2010

Kawan2 Affa, Bangi

Posted by Cheese Woman at 8/19/2010 11:06:00 PM 0 comments Links to this post
Untuk sekali lagi, kawan2 ofis Affa meng-order cheese tart. Uiiii berderet2 dah Affa dan kawan2 order. Terima kasih banyak2 di atas sokongan anda :D Sangat2 saya hargai :D

Kali ni, ada dua orang kawan Affa order. Sorang order 60biji blueberry and 10 biji kiwi.
And another one order 10 biji blueberry and 10 biji strawberry.

Thanksss! :D


Friday, August 13, 2010

Affah & friends, Bangi

Posted by Cheese Woman at 8/13/2010 03:59:00 PM 0 comments Links to this post
Hari ni, Affah dan kawan2 kongsi2 order lagi cheese tarts. Affa order 10 blueberry, 10 strawberry, and kawan2 affah order 40 blueberry. Enjoy! Thanks girls! =D

Thursday, August 12, 2010

Radhiah, Melaka

Posted by Cheese Woman at 8/12/2010 11:01:00 AM 0 comments Links to this post
10/8 - Radhiah from Melaka telah meng-order 70 cheese tarts. 40 blueberry, 20 strawberry dan 10 lemon. Adik Radhiah from UKM yg datang pick up. Thanks Radhiah! Hope you like it! =)

Despatch boy, Bangi

Posted by Cheese Woman at 8/12/2010 10:54:00 AM 0 comments Links to this post
7/8 - Order kali ni di order oleh my despatch boy. 4 blueberry, 4 apricot, 5 dark choc and 5 white choc. Enjoy!



Liza, Bukit Mahkota

Posted by Cheese Woman at 8/12/2010 08:17:00 AM 0 comments Links to this post
6/8 - Liza ni one of my repeat customers jugak. Kali ni liza order 15 blueberry and 15 dark chocolate. Thanks Liza!

Affa, Bangi

Posted by Cheese Woman at 8/12/2010 08:08:00 AM 0 comments Links to this post
6/8 - Affa kerja kat bangi ni je, first time nak meng-order cheese tarts. Affa order 20 blueberry and 10 mix fruits. Kelakar bila affa cerita, sampai2 cheesetart kat office dah kena serbu sorang dek sorang budak ofis :P Ari Jumaat ni affa dan kawan2 ofis meng-order lagi cheese tarts. Yay! Thanks affa dan kawan2!

Wednesday, August 11, 2010

Nabila, UKM

Posted by Cheese Woman at 8/11/2010 11:51:00 PM 0 comments Links to this post
31/7 - My very regular customer, Nabila meng-order lagi cheese tarts. Nak rasa perisa baru katanya. Hehe alhamdulillah nabila kata peanut butter sangat sedap! oreo pun dia kata sangat sedap. Suami nabila pun suka kata nabila. Thanks nabila! =)



Athira, Shah Alam

Posted by Cheese Woman at 8/11/2010 11:09:00 PM 0 comments Links to this post
31/7 - On the same day dengan Aisah from PJ, Athira from Shah Alam juga telah meng-order cheesetart sebanyak 60 biji.

16 blueberry, 4 strawberry , 3 orange , 6 kiwi, 5 apricot, 5lemon, 3 coconut, 8 peanut butter, 5 darck choc, 5 oreo.

Alhamdulillah Athira komen sedap! tak sabar2 athira balik kelas nak sambar cheese tart tu hehe. Thanks Athira! =)




Aisah, PJ

Posted by Cheese Woman at 8/11/2010 10:42:00 PM 0 comments Links to this post
31/7 - Aisah telah meng-order cheese tart untuk kenduri makan2 kat rumah Aisah. Aisah order 110 biji cheese tarts..10 for each toppings.

10 Blueberry, 10 Strawberry, 10 Orange, 10 Kiwi, 10 Apricot, 10 Lemon, 10 Coconut, 10 Peanut Butter, 10 Dark Chocolate, 10 White Chocolate and 10 Oreo.

Aisah komen, "yummeh! memang kiv for next time" Thanks Aisah! =)





 

CheeseTart4U Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery