Wednesday, April 28, 2010

Announcement

Posted by Cheese Woman at 4/28/2010 08:19:00 PM 0 comments Links to this post
We are sorry to inform you, my dear customers that Cheesetart4u will not be able to accept any orders for next week as we have already received a lot of orders, alhamdulillah, for next week and we only have limited number of time and energy. We will start accepting orders for May 10th onwards insyaAllah.

Thank you!! ^_^

Sunday, April 25, 2010

Note

Posted by Cheese Woman at 4/25/2010 09:36:00 PM 0 comments Links to this post
My oh my.. this blog has not been updated for almost a month! Been busy with the orders..really can't find time to upload each and every orders here. But just keep the orders coming guys! :D

Saturday, April 3, 2010

Repeat customers

Posted by Cheese Woman at 4/03/2010 02:15:00 AM 0 comments Links to this post
Seperti yg saya citer kat last post, Erni dan kawan2nya meng'order' lg cheese tarts. (kena order banyak2 terus je erni :P) kawan2 ofis Erni pun join order sekali :D



Erni : 10 blueberry, 10 dark chocolate
Kak shida : 3 mix fruits, 2 orange, 5 dark chocolate, 5 blueberry
Kak hasla : 3 blueberry, 3 orange, 3 strawberry, 3 lemon, 2 apricot, 2 kiwi.
Total : 51 pcs cheese tarts.

Untuk esok pagi, second order from Nabila UKM. Nak buat percubaan dgn choc cheese tarts pulak ^_^ Hope you gonna love them too!


15 dark chocolate, 5 white chocolate

*update for nabila's feedback: "memang marvelous la tart ni. pasni jadi repeat customer akak je la. thanks a lot kak :) mmg best cis tart akak ni. haih rugi order skit. pasni nak order banyak pulak" THANK YOUUU nabila! glad to hear that you love it! :D :D :D

Order beramai2 dari orang bangi

Posted by Cheese Woman at 4/03/2010 01:19:00 AM 0 comments Links to this post
Assalamu'alaykum kawan2..Okay ni order untuk hari rabu baru ni. Kali ni semua orang2 bangi yg order.

Kita start dengan Erni. Dia order 30 biji cheese tarts..20 untuk makan2 sendiri, lagi 10..untuk bagi rasa kawan2 ofis dia.

Untuk makan2 sendiri : 5 blueberry, 5 strawberry, 5 dark chocolate, 5 mixed fruits.
Untuk share2 : 2 blueberry, 2 strawberry, 2 almond, 2 dark chocolate, 2 mixed fruits.

Erni komen, "cheese tart tasha memang sangat sedap hihi" thanks erni. berbunga2 je rasa ati ni :P oh and erni pun citer sumer kawan ofis sumer kata sodap. Alhamdulillah..tu yang order lagi tu ek? opss tu citer next post :P

Ok yg ni plak, order dari farah UKM. comel2 je orangnye. Ni second order from Farah yg baru je order ari ahad baru ni. (refer to my previous post) Kali ni, kawan2 Farah pun order sekali ^_^

Farah: 10 blueberry, 10 strawberry, 3 mixed fruits
Friend A: 1 Dark choc with almond , 1 kiwi, 2 lemon, 2 blueberry
Friend B: 2 lemon, 1 strawberry, 1 apricot, 2 mixed fruits, 1 kiwi, 1 blueberry
Total : 37

Next order came from another UKM student, nabila. Thanks farah sudi hantarkan order nabila ni sekali ^_^

Nabila order 3 blueberry, 3 strawberry, 3 kiwi, 3 orange, 3 apricot, 3 lemon.
Nabila komen,"cheese tart akak mmg sedap la kak....soooo cheezy.....saya suka :D" thank youuu nabila :D siap cakap tak leh simpan lama2 sebab sedap sangat. Sooo sweet la adik ni :P
(p/s:Nabila pun dah buat her second order :D)

Last one is from a seksyen 9 customer :P Dia order 50 biji cheese tarts..50 blueberry and 50 strawberry

Tak jumpe pun tuan empunya badan..cos despatch yg hantarkan. She commented, "sedap! insyaAllah nanti nak order lagi! hehe" thanks dear! :D

Thanks semua :D
 

CheeseTart4U Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery