Thursday, March 29, 2012

New updates

Posted by Cheese Woman at 3/29/2012 07:26:00 PM 0 comments Links to this post
Assalamu'alaikum and hi.

It has been a long time since I update this blog. Just to inform you guys that I'm now in gold/silver business. If any of you guys are interested in having gold/silver as an investment, (i think everyone should), please feel free to visit my page at www.dinaridirham.wordpress.com

or you can go to my FB page, dinaridirham.
If you got any questions, please feel free to let me know. I would be glad to help insyaAllah.

Till then!

Saturday, October 8, 2011

Announcement

Posted by Cheese Woman at 10/08/2011 11:29:00 PM 0 comments Links to this post
Assalamu'alaikum and Hi!

I regretfully have to inform you my dear customers that I have to stop accepting orders until further notice. Really had a pleasure attending to your orders and hopefully you guys did enjoy having those cheesetarts. Thank you, thank you and thank you! <3

Friday, January 7, 2011

Assalamu'alaykum and Hi!

Posted by Cheese Woman at 1/07/2011 08:05:00 PM 0 comments Links to this post
Uish lama betul tak update blog ni. Cheesetart4u still aktif amek order, cuma tak sempat nak meng-update blog ni. Penuh dah dengan sawang nampaknya. Ampunnn ya!

So to those yang nak meng-order tapi ragu2 akan status cheesetart4u, sila2 kan meng-order ya (^_^)

Sunday, October 3, 2010

Pn. Zalela, Shah Alam

Posted by Cheese Woman at 10/03/2010 12:47:00 PM 0 comments Links to this post
Pn. Zalela meng-order cheese tart untuk majlis makan di office nya. Total 200 biji cheese tarts; 50 mixed fruits, 40 bb, 40 sb, 30 orange, 30 apricot, 10 lemon. Pn. Zalela memang suka mixed fruits and pesan banyakkan mixed fruits ehe. Alhamdulillah Pn Zalela puas hati and ramai yang suka dengan cheese tarts tu. Thanks Pn. Zalela! :D


Affidah, seksyen 14 Bangi

Posted by Cheese Woman at 10/03/2010 12:41:00 PM 0 comments Links to this post
Order yang ni plak datangnya from my jiran, Affidah, seksyen 14. Satu kampung je kita ni hehe. Affidah meng-order 20blueberry, 10 dark choc, and 10 mixed fruits. Thanks Affidah!

Jannah, KUIS

Posted by Cheese Woman at 10/03/2010 12:28:00 PM 0 comments Links to this post
Order kali ni from Jannah yang keja kat KUIS. Jannah order 20 biji cheese tarts untuk jamuan hari raya tadika anak Jannah. 6 blueberry, 4kiwi, 5strawberry, and 5peanut butter. Thanks Jannah! :)

Thursday, September 23, 2010

Salha, Teras Jernang

Posted by Cheese Woman at 9/23/2010 09:32:00 AM 0 comments Links to this post



Order kali ni from orang sekampung. Order sket2 je untuk sendiri makan..28 biji. 10 biji blueberry, 5 biji peanut butter, 5 biji dark choc, 5 biji mixed fruits and 3 biji oreo. Thanks Salha! :)

Hamidah, Johor

Posted by Cheese Woman at 9/23/2010 09:24:00 AM 0 comments Links to this post
Puan Hamidah from Johor telah meng-order 60 blueberry cheese tarts and 40 biji orange. Semoga kehadiran cheesetarts ini lebih menceriakan syawal di johor sana ewah. Thanks Pn. Hamidah!



Hawadah, Gombak

Posted by Cheese Woman at 9/23/2010 09:16:00 AM 0 comments Links to this post
Hawadah is my old school friend. Lama sangat tak jumpa. Masa dia datang pick-up cheese tarts dapat la ber jejak kasih hehe. Thanks wadah. Hope ko suka tarts tu :D

Hawadah telah meng-order 15 blueberry,15 strawberry, 10 peanut butter, dan 10 oren

Haikal, Gombak

Posted by Cheese Woman at 9/23/2010 09:08:00 AM 0 comments Links to this post
Order kali ni from Haikal, my brother's friend. Haikal meng-order 100 biji blueberry and 100 biji apricot. Thanks!


Affah & friends, Bangi

Posted by Cheese Woman at 9/23/2010 08:52:00 AM 0 comments Links to this post
Affa dan kawan2 telah meng-order lagi cheese tarts. Thanks Affa and friends! :D
140 biji blueberry and 30 biji strawberry.



Ili, KL

Posted by Cheese Woman at 9/23/2010 12:04:00 AM 0 comments Links to this post
Wahh sudah sekian lama tidak meng-update ini blog. Banyak jugak order2 yang tak di update dalam ni especially from orders yang dibuat masa Ramadhan baru ni.
Ok, ni order from Ili, KL on August 28th. Ili telah mengorder ;

Blueberry 40, Strawberry 40, Dark Chocolate 10, Oreo 10, Peanut Butter 10.


Saturday, August 28, 2010

Zati and Friends, Putrajaya

Posted by Cheese Woman at 8/28/2010 06:25:00 AM 0 comments Links to this post
Order kali ni datang from Zati dan kawan2. Ada 4 order semuanya ^_^ Diorang datang pick up from office diorang kat Putrajaya. Baiklah, order-ordernya adalah seperti berikut :D

1) 15 kiwi, 15 strawberry, 5 blueberry, 5 peanut butter, oreo 5
2) 10 lemon, 10 blueberry
3) 4 blueberry, 4 strawberry, 4 dark choc, 4 mix fruits, 2 peanut butter, 2 kiwi
4) 2 blueberry, 2 strawberry, 2 kiwi, 2 orange, 2 apricot, 2 peanut butter, 2 lemon, 1 coconut, 2 dark choc, 2 oreo, 1 mix fruits



Wednesday, August 25, 2010

Fariza, Perak & Nabila,Bangi

Posted by Cheese Woman at 8/25/2010 12:34:00 AM 0 comments Links to this post
Gambar cheese tart di ambil secara beramai-ramai. Ni sebenarnya untuk dua order, Fariza from Perak (my dear sister in Islam) dan pelanggan mithali saya, Nabila from Bangi :P

Fariza telah meng-order beberapa set untuk di hadiahkan kepada kawan2 and sedara. So sweet!
Total 108pcs;
1) 20 peanut butter, 20 dark choc, 10 strawberry, 10 blueberry
2) 3 sets of 16pcs cheese tarts containing all flavors.

Nabila pulak order 2 set. Total 50 pcs;
1) 30pcs : 5 dark choc, 5 apricot, 5 mix fruits, 5 kiwi, 5 white choc, 5 blueberry.
2) 20pcs: 5 apricot, 5oreo, 5white choc, 5 peanut butter

Marilah kita bersama2 melihat gambar2 cheese tart di bawah :D



Thursday, August 19, 2010

Kawan2 Affa, Bangi

Posted by Cheese Woman at 8/19/2010 11:06:00 PM 0 comments Links to this post
Untuk sekali lagi, kawan2 ofis Affa meng-order cheese tart. Uiiii berderet2 dah Affa dan kawan2 order. Terima kasih banyak2 di atas sokongan anda :D Sangat2 saya hargai :D

Kali ni, ada dua orang kawan Affa order. Sorang order 60biji blueberry and 10 biji kiwi.
And another one order 10 biji blueberry and 10 biji strawberry.

Thanksss! :D


Friday, August 13, 2010

Affah & friends, Bangi

Posted by Cheese Woman at 8/13/2010 03:59:00 PM 0 comments Links to this post
Hari ni, Affah dan kawan2 kongsi2 order lagi cheese tarts. Affa order 10 blueberry, 10 strawberry, and kawan2 affah order 40 blueberry. Enjoy! Thanks girls! =D

Thursday, August 12, 2010

Radhiah, Melaka

Posted by Cheese Woman at 8/12/2010 11:01:00 AM 0 comments Links to this post
10/8 - Radhiah from Melaka telah meng-order 70 cheese tarts. 40 blueberry, 20 strawberry dan 10 lemon. Adik Radhiah from UKM yg datang pick up. Thanks Radhiah! Hope you like it! =)

Despatch boy, Bangi

Posted by Cheese Woman at 8/12/2010 10:54:00 AM 0 comments Links to this post
7/8 - Order kali ni di order oleh my despatch boy. 4 blueberry, 4 apricot, 5 dark choc and 5 white choc. Enjoy!



Liza, Bukit Mahkota

Posted by Cheese Woman at 8/12/2010 08:17:00 AM 0 comments Links to this post
6/8 - Liza ni one of my repeat customers jugak. Kali ni liza order 15 blueberry and 15 dark chocolate. Thanks Liza!

Affa, Bangi

Posted by Cheese Woman at 8/12/2010 08:08:00 AM 0 comments Links to this post
6/8 - Affa kerja kat bangi ni je, first time nak meng-order cheese tarts. Affa order 20 blueberry and 10 mix fruits. Kelakar bila affa cerita, sampai2 cheesetart kat office dah kena serbu sorang dek sorang budak ofis :P Ari Jumaat ni affa dan kawan2 ofis meng-order lagi cheese tarts. Yay! Thanks affa dan kawan2!

 

CheeseTart4U Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery